Logo

Κρήτη: Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή ηλικιωμένου



 
 

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Κρήτης αποκαλύφθηκε μετά από έφοδο αστυνομικών στο σπίτι  ενός ηλικιωμένου, σε χωριό λίγο έξω από την πόλη.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η τοπική ΕΛ.ΑΣ, μετά από αξιοποίηση πλήροφορίας που αποδείχθηκε έγκυρη, εντόπισε στο σπίτι του ηλικιωμένου υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας το οποίο προκάλεσε την αηδία ακόμη και των ίδιων των αρχών, όπως επισημαίνει το ekriti.gr. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος διαμένει μόνιμα εδώ και χρόνια σε Σκανδιναβική χώρα. Επισκέπτεται όμως τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη, αρκετά συχνά και έτσι συνελήφθη την Πέμπτη. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί  το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος έχει ο ίδιος εγγόνια ενώ φέρεται να είχε δημιουργήσει και ψεύτικους λογαριασμούς στα social media.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι παρά το σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας που εντοπίστηκε στο σπίτι του, ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει παρενοχλήσει κάποιο παιδί και ούτε υπάρχει καταγγελία σε βάρος του. 

Ο 74χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε την Παρασκευή  ενώπιον του  ανακριτή Λασιθίου και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-3-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά