Logo

Θρίλερ με το θάνατο του δικηγόρου, Παναγιώτη Ρεκουνιώτη, στα Τουρκοβούνια - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα [φωτο]



 
 

Μέρα με τη μέρα εντείνεται το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 28χρονου δικηγόρου, Παναγιώτη Ρεκουνιώτη, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στα Τουρκοβούνια.

Ήδη έχουν διενεργηθεί δύο νεκροτομές στη σορό του άτυχου νεαρού, με τη δεύτερη να γίνεται παρουσία της τεχνικής συμβούλου που όρισε η οικογένεια. 

Αστυνομικές πηγές τόνιζαν ότι αναμένουν τα αποτελέσματα των δύο νεκροτομών, ελπίζοντας ότι αυτά θα ρίξουν φως στην υπόθεση, καθώς με βάση τα έως τώρα στοιχεία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και παραμένει αναπάντητο  το βασικό ερώτημα: Πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία;

Αναζητούν στοιχεία μέσα από το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το κινητό τηλέφωνο του νεαρού  ίσως δώσει εκείνα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τις αρχές στο δρόμο της πλήρους εξιχνίασης της  υπόθεσης, μέσω των κλήσεων και των μηνυμάτων που θα εντοπιστούν. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες στο κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου βρέθηκαν απειλητικά sms  και ότι το σπίτι του ήταν  ανάστατο χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης,

Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός δικηγόρος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις, κάτι το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αρπαγής και δολοφονίας του στη δύσβατη βραχώδη περιοχή που βρέθηκε νεκρός.

Υπενθυμίζεται, ότι το πτώμα του Παναγιώτη Ρεκουνιώτη εντοπίστηκε  το απόγευμα της Τετάρτης σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή στην οδό Αττικού Άλσους, στα Τουρκοβούνια.

Το αυτοκίνητο του νεαρού βρέθηκε στο Αττικό Άλσος με τα κλειδιά στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε το κινητό τηλέφωνό του, καθώς και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.

Τα ίχνη του δικηγόρου είχαν χαθεί από το βράδυ της Τρίτης, όταν έφυγε από το γραφείο του για να επιστρέψει σπίτι του.

Το πρωί της Τετάρτης ο 28χρονος δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένο δικαστήριο και τότε οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του.

*πηγή φωτο: ereportaz.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά