Logo

Οκτώ συλλήψεις και 18 προσαγωγές για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ συλλήψεις και 18 προσαγωγές για τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, αλλά και μετά την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται, ότι το ντέρμπι διακόπηκε περίπου στο 70ο λεπτό, όταν ο διαιτητής διέταξε τις ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, καθώς οπαδοί προσπαθούσαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως επισημαίνει το filathlos.gr,  οι συλλήψεις και οι προσαγωγές έγιναν πριν  καν υπάρξει η απαιτούμενη επεξεργασία των βίντεο που υπάρχουν για τα επεισόδια 

Στους συλληφθέντες θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά οι διατάξεις του νέου νόμου για την αθλητική βία που έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και λίγες ημέρες .

Με βάση τις νέες ρυθμίσεις, θα πρέπει σε βάρος των συλληφθέντων να ασκηθούν από τον εισαγγελέα ποινικές διώξεις και παράλληλα να τους επιβληθούν  περιοριστικοί όροι, κάτι που σημαίνει πως θα τους απαγορευτεί διά βίου η είσοδος σε γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεσή τους. 

Στην περίπτωση, μάλιστα, που οι συλληφθέντες παραβιάσουν τους  περιοριστικούς όρους, τότε κινδυνεύουν άμεσα με ποινή φυλάκισης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-3-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά