Logo

Ιωάννινα: Είχε κρύψει 43 κιλά χασίς στο σασί του αυτοκινήτου του [βίντεο+φωτο]



 
 

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν τη Δευτέρα το απόγευμα, σε επαρχιακή οδό του Ανατολικού Ζαγορίου, έναν 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι παραπάνω αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που προέκυψαν από την ενδελεχή έρευνά τους, χθες το απόγευμα, εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον εξωτερικό χώρο του πατώματος (σασί) του αυτοκινήτου, σαράντα ένα 41 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 43 κιλών και 800 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, κατασχέθηκαν:

  • το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ιδιοκτησίας του 32χρονου δράστη,

  • το χρηματικό ποσό των 735 ευρώ,

  • δύο κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται, ότι ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά