Logo

Ανάπηροι – μαϊμού συνελήφθησαν στη Λαμία



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης τρεις Έλληνες Ρομά και συγκεκριμένα, έναν  24χρονο, με τη 42χρονη μητέρα του και μία 24χρονη.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, κατά συναυτουργία.

Όπως αναφέρει το  LamiaReport. gr,  οι Ρομά είχαν ετοιμάσει πλαστά έγγραφα προκειμένου να τα καταθέσουν σε Δημόσια Υπηρεσία στη Λαμία, ώστε ο 24χρονος και η 24χρονη να λάβουν βεβαιώσεις αναπηρίας από την αρμόδια ιατρική επιτροπή και να τους χορηγηθούν αντίστοιχα επιδόματα πρόνοιας!

Για το σκοπό αυτό, άγνωστο πως, είχαν βρει σφραγίδες από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας οι οποίες σύμφωνα με την έρευνα δεν χρησιμοποιούνταν πλέον, ενώ είχαν βάλει και πλαστές υπογραφές ιατρών.

Από την κατοχή της 42χρονης, κατασχέθηκαν φωτοαντίγραφα των πλαστών εγγράφων του ανωτέρω Νοσοκομείου, όταν εμφανίσθηκε στην Επιτροπή για να περάσει τους «μαϊμού – ανάπηρους».

Σημειώνεται, ότι την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά