Logo

Ηγουμενίτσα: Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών των τζιχαντιστών έκρυβε σε αυτοκίνητο 31χρονος Βούλγαρος [φωτο]



 
 

Έναν 31χρονο Βούλγαρο συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς μέσα στο αυτοκίνητό που οδηγούσε βρέθηκαν, με τη βοήθεια του λαγωνικού Κ-9, χιλιάδες χάπια «CAPTAGON», του συνθετικού ναρκωτικού που χρησιμοποιούν για να ντοπάρονται οι τζιχαντιστές.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού από στελέχη της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον ανωτέρω αλλοδαπό, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας εντός φιάλης υγραερίου, η οποία βρισκόταν στο χώρο αποσκευών του οχήματος, με τη μορφή αμφεταμινούχων χαπιών – δισκίων «CAPTAGON» υποκίτρινου χρώματος, η συνολική ποσότητα των οποίων ανέρχεται σε 369.545 δισκία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα δισκίων, το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ τα οποία κατείχε ο συλληφθείς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά