Logo

Εξάρχεια: Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε εισαγγελέα και λιμενικούς - Δύο τραυματίες



 
 

Άνδρες του λιμενικού και εισαγγελικός λειτουργός δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ και κατά τη διάρκειά της, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο λιμενικοί. 

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα  οι άγνωστοι δράστες κατά την επίθεση είχαν καλυμένα τα πρόσωπά τους, αρκετοί εξ αυτών έφεραν οπλισμό, ενώ απέσπασαν από τους λιμενικούς τσαντάκια με προσωπικά τους αντικείμενα και τον ιδιωτικό τους οπλισμό. 

Ο εισαγγελέας είχε μεταβεί με τη συνοδεία των λιμενικών  στην περιοχή στο πλαίσιο έρευνας  για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Πέμπτης οι λιμενικοί είχαν συλλάβει στον Πειραιά  έναν Ιρακινό ο οποίος είχε στην κατοχή του 200 γραμμάρια κάνναβης..

Ο Ιρακινός υποστήριξε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από κτήριο στα Εξάρχεια το οποίο τελεί υπό κατάληψη και διαμένουν σε αυτό αλλοδαποί 

Έτσι κλιμάκιο 7 λιμενικών με τη συνδρομή του εισαγγελέα μπήκε στο κτήριο για έλεγχο και συνέλαβε δύο γυναίκες. Την ώρα που έβγαιναν από το οίκημα, στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού,δέχθηκαν την επίθεση. 

Πηγές του λιμενικού αναφέρουν ότι στο κτήριο βρέθηκε  1,5 κιλό ινδικής κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Οι λιμενικοί τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει .

Ο ένας από τους τραυματίες έχει χτυπηθεί με μαχαίρι ελαφρά στο μηρό ενώ ο δεύτερος από γροθιές και κλωτσιές. Επισημαίνεται πως οι επιτιθέμενοι άρπαξαν τα τσαντάκια των δυο λιμενικών που περιείχαν και τον ατομικό τους οπλισμό . 

Την υπόθεση διερευνά η Κρατική Ασφάλεια αλλά και το Λιμενικό.

Θα πρέπει να ημειωθεί ότι στην  περιοχή των Εξαρχείων διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά