Logo

Φυγόποινος εντοπίστηκε στην Καβάλα - Εκκρεμούσε σε βάρος του κάθειρξη 12 ετών για ναρκωτικά



 
 

Ένας 26χρονος Έλληνας συνελήφθη στην Καβάλα. καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας με την οποία  είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Το δικαστήριο τον είχε κρίνει ένοχο για αγορά, κατοχή, διακίνηση και εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, πράξεις που είχε τελέσει το Μάιο του 2012. 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας οδήγησαν τον 26χρονο στον  εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος  διέταξε να οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. 

Έτσι, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ο οποίος διέταξε να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης 12 ετών που του είχε επιβληθεί μαζί με χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Επίσης, στη φυλακή οδηγήθηκε 21χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Καρδίτσα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε,  καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 6 ετών για κλοπή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά