Logo

Εντάλματα ανακριτών εκτελέστηκαν σε Λέσβο, Λάρισα και Βόλο



 
 

Τρία εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδόσει οι κατά τόπον αρμόδιοι ανακριτές  για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ναρκωτικά εκτελέστηκαν από τις αστυνομικές αρχές στη Λέσβο, στη Λάρισα και στο Βόλο. 

Συγκεκριμένα, 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Μυτιλήνη, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από ανακριτή της Λέσβου για  για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. 

Επίσης, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στη Λάρισα έναν 42χρονο Έλληνα. σε εκτέλεση εντάλματος που είχε εκδοθεί από ανακριτή του Πειραιά για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Στο Βόλο, εξάλλου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία 56χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βόλου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Τέλος, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στη Λάρισα έναν 45χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των αρχών της Ρουμανίας για μη καταβολή της διατροφής τέκνου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά