Logo

Φθιώτιδα: Συνελήφθη ηλικιωμένος για βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος 23χρονης με νοητική υστέρηση



 
 

Ένας 74χρονος συνελήφθη για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βάρος μιας 23χρονης με νοητική στέρηση.

Η 23χρονη διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Η τοπική κοινωνία στην ανατολική Φθιώτιδα είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση που άρχισε να διερευνάται από τις αρχές κατόπιν καταγγελίας στην οποοία προέβη η γιαγιά και ένας θείος των δύο κοριτσιών. 

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ' εξακολούθηση, από το καλοκαίρι του 2017.  

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μετά την καταγγελία ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, το οποίο εκτελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας. 

Ο  74χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα από τον οποίο  ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά