Logo

Κατασχέθηκαν 155,4 κιλά χασίς σε επιχείρηση στα Εξάρχεια -Τρεις συλλήψεις [φωτο]



 
 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών στο πλαίσιο της οποίας προχώρησαν στην κατάσχεση ποσότητας χασίς που υπερβαίνει τα 155 κιλά.  

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε σπίτι το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη. 

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης έγιναν πέντε προσαγωγές εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Και οι τρεις συλληφθέντες είναι Αλβανοί 

Για την υπόθεση η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Πρωινές ώρες σήμερα (2-5-2019), πραγματοποιήθηκε επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην περιοχή των Εξαρχείων, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 24, 25 και 30 ετών, μέλη της οργάνωσης και πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα.

Από τις έρευνες, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -80- συσκευασίες, περιέχουσες ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -155- κιλών και -401- γραμμαρίων

  • το χρηματικό ποσό των -11.825- ευρώ

  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

  • -6- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά