Logo

Αυτοί είναι οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί που χρησιμοποιούσαν το κόλπο των ξεφούσκωτων ελαστικών [φωτο]



 
 

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, κατηγορούμενων για : α) Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατά συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και β) Απάτη με υπολογιστή κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα πράξεις και οι οποίοι συνελήφθησαν στις 27-03-2019.

Πρόκειται για τους:

1)(επ) AMAR ή AICHI ή ALICHI ή MOHAM Μ AD ή SELAM (ον) ALI ή ATHMANE ή DJAMEL του BEZIR ή NADIR ή NADHIR ή ABDLKADER και της AISA ή KHADIJA ή AICHA, γεν. το 1988 ή 1978 ή 15-03-1978 ή 12-04-1976 στο Ιράκ ή Παλαιστίνη ή Αλγερία ή Ισραήλ ή Αλβανία.

2)(επ) MOHAMED ή HAMMAR ή HASSAN ή MOHAMAD ή HASSAN ή SELAM (ον) HASSAN ή MOHAMED ή HAMMAR ή MOHAMAD ή BILAL του NADIZ ή NADIR ή MOUHAMED ή NADHIR και της KHADIDZA ή HADIYA ή FADILA ή HADIJA ή KHDJA ή HADIYA ή KHADIJA

Από την έρευνα που διενήργησε  το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Δεκεμβρίου 2018 έως μέσα Μαρτίου 2019, προέβησαν σε δεκατρείς  περιπτώσεις κλοπών από οχήματα.

Συγκεκριμένα, με το πρόσχημα απώλειας πίεσης αέρα ελαστικού, έπειθαν τους οδηγούς να εξέλθουν από τα οχήματα τους και στη συνέχεια αφαιρούσαν από αυτά ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, διάφορα έγγραφα και αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες με τις οποίες προέβαιναν σε συναλλαγές.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά