Logo

Βοιωτία: Συνελήφθη 55χρονος επιδειξίας που σύχναζε σε παιδική χαρά



 
 

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 55χρονου άνδρα στο Σχηματάρι, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε παιδιά που έπαιζαν σε παιδική χαρά.

Η σύλληψη του επιδειξία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με τον 55χρονο να προσπαθεί να επιτεθεί στους αστυνομικούς την ώρα που του περνούσαν τις χειροπέδες.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το περιστατικό με τον επιδειξία συνέβη στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική χαρά στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία 43χρονη μητέρα, την ώρα που βρισκόταν στο χώρο της παιδικής χαράς με το παιδάκι της, ο 55χρονος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Μετά το αρχικό σοκ, η μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία δίνοντας, μάλιστα και σχετική  περιγραφή του 55χρονου, με αποτέλεσμα μια ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας να εντοπίσουν τον επιδειξία.  Όταν, μάλιστα οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν εκείνος προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Ο 55χρονος επιδειξίας θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά