Logo

Επτά συλλήψεις σε νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια



 
 

Στη σύλληψη συνολικά επτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο δύο νένων παράλληλων επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα. 

Τις επιχειρήσεις πραγματοποίησε η  Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση οργανωμένων κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη επιχείρηση συνελήφθησαν στην πλατεία Εξαρχείων πέντε άτομα, από τα οποία τα τρία, δύο Τυνήσιοι και ένας Αιγύπτιος, εμπλέκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή. Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ένας Έλληνας και ένας Τυνήσιος, κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών. Συνολικά, κατασχέθηκαν 65 συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση.

Παράλληλα, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα 10 άτομα, εννέα αλλοδαποί και ένας Έλληνας, που εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

Κατά τη δεύτερη επιχείρηση συνελήφθησαν, στην περιοχή των Πατησίων, δύο Έλληνες, οι οποίοι επίσης προωθούσαν και διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες ηρωίνης και 2 συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση.

Σημειώνεται, ότι όλοι οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά