Logo

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 29χρονης



 
 

Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία εξέδωσε ο ανακριτής σε βάρος του 32χρονου πρώην συζύγου της 29χρονης που βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 32χρονος είναι ο άνθρωπος ο οποίος στραγγάλισε την 29χρονη με μια γυναικεία ζώνη καθώς και με τα χέρια του μέσα στο σπίτι της. 

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που εξιχνίασαν την υπόθεση, συγκέντρωσαν τα στοιχεία και ενημέρωσαν τις εισαγγελικές αρχές  οι οποίες δρομολόγησαν τη διαδικασία έκδοσης εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 32χρονου. 

Πληροφορίες αναφέρουν, πως ο φερόμενος ως δράστης αρνείται ότι σκότωσε την μητέρα των δυο ανήλικων παιδιών του ωστόσο τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών  είναι αρκετά ώστε να οδηγήσουν σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων της 29χρονης τον τελευταίο καιρό γίνονταν συχνοί καβγάδες μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, ορισμένοι γείτονες κάνουν λόγο «για μια ανδρική φωνή». Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν όλα τα στοιχεία που τους οδήγησαν στον πρώην σύζυγο.

Υπενθυμίζεται, ότι η 29χρονη από την Γεωργία  είχε βρεθεί νεκρή, τις βραδινές ώρες της 14-5-2019, εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην Καλλιθέα. Από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ο 32χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, επίσης γεωργιανής υπηκοότητας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το ζευγάρι, γονείς δύο μικρών παιδιών, είχε χωρίσει τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο 32χρονος ζήλευε παθολογικά και είχε συνεχώς προστριβές με την 29χρονη, την οποία ενοχλούσε και πολλές φορές την χτυπούσε. Στις 13-5-2019 μετέβη για μια ακόμα φορά στο σπίτι, όπου κατά τη διάρκεια καβγά φέρεται ότι  στραγγάλισε την άτυχη γυναίκα.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σε βάρος του 32χρονου δυνάμει του οποίου συνελήφθη και την Παρασκευή αναμένετια να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά