Logo

Κρήτη: Συνελήφθησαν τέσσερις για τη ληστεία και το θάνατο ηλικιωμένης στη Σητεία



 
 

Οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 9 του Φεβρουαρίου του 2018, σε βάρος 88χρονης Ελληνίδας στο Λασίθι, σε περιοχή του δήμου Σητείας.

Συγκεκριμένα,  μετά και την αστυνομική επιχείρηση η όποια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί σε διαφορές περιοχής του Ηρακλείου και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων  τρεις Έλληνες ηλικίας 32 ετών, 37 ετών και 40 ετών καθώς και ένας αλλοδαπός 26 ετών. 

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε  δικογραφία εις βάρος για ληστεία, αποτέλεσμα της οποίας ληταν ο θάνατος της 88χρονης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το  βράδυ της 09.02.2018, σε περιοχή του δήμου Σητείας, άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πέρασαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της 88χρονης και με την χρήση και την απειλή βίας της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές  Λασιθίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά