Logo

Χειροπέδες σε δραπέτη των Φυλακών Κασσάνδρας



 
 

Σε τυχαίο έλεγχο εντοπίστηκε και συνελήφθη 54χρονος κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος αναζητούνταν από την περασμένη Δευτέρα, καθώς είχε παραβιάσει την άδεια έξι ημερών που τού είχε χορηγηθεί από το κατάστημα κράτησης.

Συγκεκριμένα, δύο ημέρες μετά την ανακήρυξή του σε δραπέτη, ο 54χρονος αλλοδαπός συνελήφθη ύστερα από τυχαίο έλεγχο στον οποίο τον υπέβαλαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά οι αστυνομικοί οδήγησαν στο  Τμήμα τον 54χρονο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, γιατί δεν είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας. 

Ωστόσο, στη συνέχεια μετά από περαιτέρω έρευνα αποκαλύφθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Από την ταυτοποίηση των πραγματικών στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι  είχε παραβιάσει την εξαήμερη, τακτική άδεια που τού είχε χορηγηθεί από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου ήταν έγκλειστος και πως αναζητούνταν από τις 13 Μαΐου.

Έτσι, σε βάρος του 54χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, σχηματίστηκε δικογραφία για  απόδραση κρατουμένου και ψευδή ανωμοτί κατάθεση. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά