Logo

Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών αποκαλύφθηκε μετά τον τραυματισμό γυναίκας από πυροβολισμό στα Εξάρχεια



 
 

Υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο των ερευνών τους για να λύσουν το μυστήριο του τραυματισμού μιας  γυναίκας από πυροβολισμό στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψης της 41χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε και ενός 26χρονου με τον οποίο συγκατοικούν σε σπίτι στα Εξάρχεια. 

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα τηςΤετάρτης μία 41χρονη Ελληνίδα εμφανίστηκε  σε ιδιωτική κλινική με τραύμα από πυροβολισμό στο αριστερό της μπράτσο. Κατά δήλωσή,της, τραυματίστηκε  καθώς περπατούσε στα Εξάρχεια.

Η ιδιωτική κλινική ενημέρωσε τις αρχές για το περιστατικό πυροβολισμού και η Ασφάλεια άρχισε τις έρευνες για το συμβάν για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για άσκοπο πυροβολισμό ή για ενέργεια κατά της γυναίκας.

Το περιστατικό αυτό διερευνήθηκε σε συνδυασμό με καταγγελία κατοίκων της περιοχής σύμφωνα με την οποία το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Μεταξά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους ένας άνδρας κυκλοφορούσε με πιστόλι στα χέρια και λίγη ώρα αργότερα άρχισε να πυροβολεί.

Στη συνέχεια η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε την 41χρονη και τον 26χρονο αλλοδαπό συγκάτοικό της ως μέλη σπείρας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. 

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής: 

«Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 22-5-2019, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, 41χρονη ημεδαπή και 26χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα, ο οποίος βραδινές ώρες της 21-5-2019 στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 41χρονη ημεδαπή, διαπιστώθηκε ότι η παθούσα καθώς και 26χρονος αλλοδαπός, με τον οποίο διαμένουν σε οικία στα Εξάρχεια, είναι μέλη ομάδας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία στην Ελλάδα, καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Αμφότεροι είχαν ρόλο διακινητή-μεταφορέα χρημάτων για λογαριασμό της οργάνωσης, με διακριβωμένες τουλάχιστον τρεις (3) μεταφορές χρημάτων, από την 7-5-2019 μέχρι σήμερα, συνολικού ύψους (4.700) ευρώ.

Στην κατοχή της 41χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία (3) αποδεικτικά αποστολής χρηματικών ποσών και ένα (1) φυσίγγιο.

Μετά από έρευνα στην οικία των κατηγορουμένων στα Εξάρχεια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι και ένα (1) σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά