Logo

Ζάκυνθος: Στην εντατική Βρετανός τουρίστας μετά από καβγά στον Λαγανά - Δύο συλλήψεις



 
 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου "Αττικόν" νοσηλεύεται ένας 35χρονος, υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, μετά από καβγά που είχε με ομοεθνείς του, αργά το βράδυ της Πέμπτης στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά, στην Ζάκυνθο.

Οι δράστες, που φέρονται να χτύπησαν τον 35χρονο με τα χέρια στο κεφάλι συνελήφθησαν από την αστυνομία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, οι τρεις Βρετανοί καβγάδιζαν σε κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Μετά από ένα χτύπημα ο 35χρονος έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Οι δύο δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο, όμως περαστικός είχε καταγράψει τον καβγά με το τηλέφωνό του και έτσι οδηγήθηκε η αστυνομία στη σύλληψη των εμπλεκόμενων στο αιματηρό περιστατικό.  

Σε ανακοίνωση της αστυνομίας σχετική με την υπόθεση αναφέρονται τα εξής: 

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.05.2019) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, δύο αλλοδαποί 25 και 22 ετών για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, ομοεθνούς τους.

Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, καθώς όπως διαπιστώθηκε, χθες (23.05.2019) το βράδυ στην περιοχή του Λαγανά, διαπληκτίστηκαν με τον 35χρονο και του προκάλεσαν βαριά σωματική βλάβη, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι.

Ο 35χρονος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αττικής.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν σχηματίστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου που πραγματοποίησε την προανάκριση, δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Οι δύο αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά