Logo

Διαρρήκτες πιάστηκαν στα... πράσα σε Πετράλωνα και Χαλάνδρι



 
 

Δύο αλλοδαποί διαρρήκτες που "άδειαζαν" αποθήκες και σπίτια συνελήφθησαν τη Δευτέρα  στα Πετράλωνα και στο Χαλάνδρι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. 

Ειδικότερα, επ' αυτοφώρω συνελήφθη τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας από αστυνομικούς  της Άμεσης Δράσης, 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχειρούσε να διαρρήξει πόρτα αποθήκης στην περιοχή.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ακρόπολης προέκυψε ότι ο συλληφθείς έχει διαπράξει άλλες δύο διαρρήξεις-κλοπές από αποθήκες πολυκατοικιών στην περιοχή των Πετραλώνων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κλειδί τύπου πασπαρτού και διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

Επίσης, τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει σε οικία στην περιοχή.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, έχει εξακριβωθεί ότι o ανωτέρω, έχει διαπράξει άλλες τέσσερις  κλοπές από οικίες στις περιοχές του Γαλατσίου, Χολαργού, Νέου Ψυχικού και της Ακρόπολης, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά