Logo

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού - Βρέθηκε η σορός του [βίντεο]



 
 

Οι διωκτικές αρχές εξιχνίασαν την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε  θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Ο 59χρονος επιχειρηματίας κτηνοτρόφος από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης χάθηκε μυστηριωδώς το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας όταν έφυγε από τα σφαγεία με το αυτοκίνητό του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. 

Η σύζυγός του, την ημέρα της εξαφάνισής του, άρχισε να τον ψάχνει, ωστόσο το τηλέφωνο του Δημήτρη Γραικού ήταν απενεργοποιημένο. Από την άρση του απορρήτου του κινητού τηλεφώνου διαπιστώθηκε ότι αυτό έκλεισε στην περιοχή της Χαλάστρας ενώ ο 59χρονος βρισκόταν ακόμα στα σφαγεία κατά τη διάρκεια οικονομικής συναλλαγής. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  έμπορος με τον οποίο ο Δημήτρης Γραικός  είχε την τελευταία συναλλαγή, φέρεται να ομολόγησε ότι τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στην κτηνοτροφική μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Μάλιστα, αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο.... 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά