Logo

Ζευγάρι ληστών τραυμάτισε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στην Κέρκυρα



 
 

Στα χέρια των αρχών έπεσε το ζευγάρι των Ελλήνων «Μπόνι και Κλάιντ» που αλώνιζαν επί τέσσερα 24ωρα στην Κέρκυρα, διαπράττοντας τη μια κλοπή πίσω από την άλλη. Το «κύκνειο άσμα» τους ήταν το αναπάντεχο συναπάντημά τους με τον ιδιοκτήτη ενός μίνι μάρκετ που αποπειράθηκαν να διαρρήξουν, στην βόρεια Κέρκυρα.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας έπιασε στα πράσα τον 38χρονο και την 28χρονη συνεργό του το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά ο άνδρας τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα μεταλλικό αντικείμενο τραυματίζοντάς τον. Το ζευγάρι προσπάθησε να διαφύγει, όμως εντοπίστηκαν στην πόλη της Κέρκυρας στο πλαίσιο εκτεταμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας στην βόρεια Κέρκυρα είχαν παραβιάσει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων από το οποίο είχαν κλέψει 175 ευρώ και είχαν επιχειρήσει να διαρρήξουν άλλο ένα μίνι μάρκετ. Αλλά και στην πόλη της Κέρκυρας, είχαν διαρρήξει τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα περίπτερο από το οποίο άρπαξαν 400 ευρώ και προϊόντα αξίας 150 ευρώ, ενώ είχαν κλέψει και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν!

Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του, όπως και μέρος των χρημάτων και των προϊόντων που είχαν «σηκώσει» από τα καταστήματα οι δράστες. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και κλοπές κατά συναυτουργία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-6-2019 από directNEWS.gr πηγή:ereportaz.gr


Τελευταία Αστυνομικά