Logo

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία με "άρωμα" τρομοκρατίας στο ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ [βίντεο+φωτο]



 
 

Δύο άτομα που φορούσαν ιατρικές ποδιές και μάσκες απείλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης τους υπαλλήλους χρηματαποστολής που θα ανεφοδίαζαν με χρήματα το ΑΤΜ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Άρπαξαν τη μία βαλίτσα επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του νοσοκομείου και ειδοποίησαν την αστυνομία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχή.

Μετά από λίγη ώρα οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε πληροφορίες ότι τα δυο άτομα είχαν σχεδιάσει τη ληστεία στο ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ επειδή σήμερα θα γινόταν η παραλαβή μισθοδοσίας του προσωπικού.

Έτσι αστυνομικοί από την Αθήνα τους είχαν θέσει σε παρακολούθηση και τους συνέλαβαν αμέσως μόλις επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι δύο γνωστοί αντιεξουσιαστές από τους οποίος ο ένας είχε κατηγορηθεί το 2010 για κατοχή όπλων κι εκρηκτικών κι είχε αποφυλακισθεί με το «νόμο Παρασκευόπουλου», κι ο άλλος είχε συλληφθεί για ληστεία τράπεζας στην οδό Ιπποκράτους πριν από 13 χρόνια ως μέλος των «ληστών με τα μαύρα» (έδρασε την περίοδο 2003-2005).

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-6-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά