Logo

Γουδή: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το θρίλερ με το πτώμα γυναίκας - Συνελήφθη η κόρη του θύματος



 
 

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε πίσω από το θρίλερ με το πτώμα μιας γυναίκας που εντοπίστηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σχοινιά στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της κόρης της γυναίκας, η οποία φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα και στη συνέχεια ότι παράτησε το πτώμα, τυλιγμένο σε κουβέρτα και δεμένο με σκοινί στο πεζοδρόμιο, όπου και το εντόπισε περαστικός. 

Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η σορός φέρει σοβαρές κακώσεις, ενώ ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ασφυκτικό θάνατο. Η ακριβής εικόνα για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί την Τρίτη.

Όπως λένε οι πληροφορίες η κόρη φρόντιζε την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 

Η κόρη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι έχασε την υπομονή και την ψυχραιμία της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να την χτυπά και, τελικά, να την σκοτώσει. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε για την υπόθεση ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: 

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-6-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά