Logo

Ναύπλιο: Συνελήφθησαν έντεκα άτομα μετά από συμπλοκή σε διανομή τροφίμων [φωτο]



 
 

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Ναύπλιο έντεκα ημεδαποί, εννέα άνδρες ηλικίας από 17 έως 48 ετών και δύο γυναίκες 42 και 46 ετών, αντίστοιχα, μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε σε διανομή τροφίμων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση – αδικήματα της συμπλοκής, της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, της πρόκλησης απλής, βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ημεδαποί, ανήλικος και 26χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και τρία ακόμα άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της συμπλοκής, της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, της απλής και βαριάς σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι ενώ ελάμβαναν βοήθεια σε τρόφιμα, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με τη χρήση μαχαιριού, αυτοσχέδιων ροπάλων και σιδερολοστών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 28χρονου, από τους συλληφθέντες.

Μετά από άμεση κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι παραπάνω έντεκα εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά, τέσσερα αυτοσχέδια ρόπαλα, δύο μεταλλικές βέργες και ένα βλήμα φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά