Logo

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών στη Δ. Αττική [φωτο]



 
 

Κύκλωμα αποτελούμενο από εννέα άτομα που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, τη Νέα Ιωνία και τον Γέρακα εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αχαρνές, Νέα Ιωνία, καθώς επίσης και στους καταυλισμούς στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών και στον Γέρακα, συνελήφθησαν εννέα άτομα, επτά Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ηλικίας από 28 έως 66 ετών, μέλη της σπείρας. Επίσης, συνελήφθη και μία 60χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για πλαστογραφία και απάτη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 2 κιλά και 580,2 γραμμάρια ηρωίνης, 265,5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 0,1 γραμμ. κοκαΐνης, 2 τσιγαριλίκια ακατέργαστης κάνναβης, 39 δισκία ναρκωτικών, 3.775,5 γραμμάρια άγνωστης χημικής ουσίας, κατάλληλης για την αύξηση των ποσοτήτων ηρωίνης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 1 πιστόλι με γεμιστήρα, 28 φυσίγγια, 3 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 1 μοτοσικλέτα, 21.380 ευρώ και 18 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-7-2019 από directNEWS.gr πηγή:Ναυτεμπορική


Τελευταία Αστυνομικά