Logo

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στα Γιαννιτσάνικα - Συνελήφθη 53χρονος [βίντεο+φωτο]



 
 

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας ;φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτοί οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Τετάρτη το πρωί στην στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, έναν  53χρονος Έλληνα,  σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, την Τρίτη το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν στην αγροτοδασική περιοχή «Μελισσοπούλες» Γιαννιτσανίκων του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 114 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 80 εκατοστών περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης προέκυψε ότι την ανωτέρω φυτεία την καλλιεργούσε ο  53χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε την Τετάρτη το πρωί στην Καλαμάτα Μεσσηνίας και συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά