Logo

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για αιματηρή συμπλοκή στην Ξηροκρήνη



 
 

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξηροκρήνη, πίσω από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. 

Από τη συμπλοκή, που σημειώθηκε μεταξύ ανδρών πακιστανικής καταγωγής, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης.

Περίοικοι που κάλεσαν την Άμεση Δράση ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ακούστηκαν πυροβολισμοί, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα εμπλεκόμενα πρόσωπα κρατούσαν μαχαίρια, σιδηρολοστούς κ.ά.

Όταν αστυνομικοί έφθασαν στην περιοχή το  επεισόδιο είχε λήξει και οι συμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί. Στο σημείο βρέθηκαν αιμόφυρτοι δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. 

Για την υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε επτά προσαγωγές. Από αυτές δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις για εμπλοκή στο επεισόδιο, Οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι επιλήψιμο εις βάρος τους.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, τα αίτια  του επεισοδίου να συνδέονται με φερόμενο εκβιασμό που έκανε ομάδα ατόμων σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου της περιοχής με το πρόσχημα παροχής προστασίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά