Logo

Κλεμμένο όπλο αστυνομικού βρέθηκε στην κατοχή διακινητή ναρκωτικών στα Εξάρχεια



 
 

Το υπηρεσιακό όπλο αστυφύλακα, που είχε κλαπεί στις 2-8-2019 στο κέντρο της Αθήνας, βρέθηκε στην κατοχή 55χρονου, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη στα Εξάρχεια για διακίνηση ναρκωτικών. 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εδώ και μέρες είχε εντοπίσει τον 55χρονο και από την έρευνά που διενήργησαν πιστοποίησαν ότι διακινούσε ναρκωτικά, κυρίως κάνναβη και κοκαΐνη, στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο 55χρονος. Στην κατοχή του τελευταίου βρέθηκε το υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα και 10 φυσίγγια. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ το πιστόλι είχε κλαπεί ενώ ο αστυφύλακας βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.  Άγνωστοι δράστες απέσπασαν την προσοχή το αστυνομικού και του άρπαξαν το τσαντάκι μέσα στο οποίο ήταν το όπλο. 

Προς το παρόν δεν έχει  διευκρινιστεί αν ο 55χρονος συμμετείχε στην κλοπή ή το πιστόλι κατάληξε σε αυτόν εκ των υστέρων.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 196,5 γραμμαρίων, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, μικτού βάρους 25 γραμμ., δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-8-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά