Logo

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό διαρρήκτη



 
 

Ένας 32χρονος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διαφύγει από την τζαμαρία της επιχείρησης που διέρρηξε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως διαπίστωσε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης από την έρευνα που διενεργεί για την υπόθεση, ο 32χρονος διέρρηξε εταιρεία πώλησης μηχανημάτων και εργαλείων που βρίσκεται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο  ιδιοκτήτης της επιχείρησης, 59 ετών, αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των δύο ανδρών. Στη συνέχεια, ο δράστης,  επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία είχε εισέλθει στην επιχείρηση, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία.

Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί παρείχαν στον διαρρήκτη τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο

Σε βάρος του 59χρονου, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-8-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά