Logo

Βόλος: Αυτός είναι ο 81χρονος που ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική υστέρηση [φωτο]



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα,  έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 81χρονου Έλληνα, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση κατάχρησης ανήλικου που έλαβε χώρα στο Βόλο στις 15-07-2019.

Πρόκειται για τον:

α) ΣΙΔΕΡΗ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 31-08-1938 στο Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Σιδέρης κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική υστέρηση.

Για την υπόθεση το magnesianews.gr  σε ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στις 16 - 7 -2019 έγραφε ότι η αστυνομία, μετά από καταγγελία ιδιώτη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής προσβολής της αξιοπρέπειας ενός ανήλικου κοριτσιού με ειδικές ανάγκες, από τον ίδιο τον πατέρα της και έναν ηλικιωμένο φίλο του, 

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν  με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας, ο 58χρονος πατέρας του 15χρονου παιδιού, που έχει σοβαρή νοητική στέρηση και ένας 81χρονος φίλος του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι δύο άντρες κατηγορούνται ότι ευρισκόμενοι σε καφέ στο κέντρο του Βόλου μαζί με την 15χρονη κόρη του 58χρονου, με νοητική υστέρηση σε ποσοστό άνω του 67%, κατηγορούνται ότι προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, θωπεύοντάς της στην περιοχή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πελάτης που είδε τι συνέβαινε κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου και μαζί τους βρισκόταν και η ανήλικη κοπέλα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά