Logo

Νύκτα τρόμου και χθες στα Εξάρχεια



 
 

Για δεύτερο κατά σειρά βράδυ συνεχίστηκε ο ...κλεφτοπόλεμος κουκουλοφόρων με τις αστυνομικές δυνάμεις στα Εξάρχεια.

Επιθέσεις από άγνωστους που εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής διμοιρίες των ΜΑΤ.

Περίπου στις 23:30 ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στα ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα. Λίγη ώρα αργότερα, στη μια τα ξημερώματα και σημειώθηκε ακόμη μια επίθεση κατά αστυνομικών στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Τσαμαδού.

Ακολούθησε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για εντοπισμό των δραστών. Μάλιστα η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Σπύρου Τρικούπη και Ζαΐμη από τις 00.45 έως τη 01.00. Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Ενα 24ωρο νωρίτερα, το βράδυ του Σαββάτου, είχαν σημειωθεί και πάλι εκτεταμένα επεισόδια με κουκουλοφόρους να πετάνε βόμβες μολότοφ και πέτρες σε βάρος αστυνομικών των ΜΑΤ στην Σπύρου Τρικούπη, ενώ λίγο αργότερα άλλοι επιτέθηκαν σε ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα έκλεψαν κράνος και κλειδιά αστυνομικού, ενώ προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές στην υπηρεσιακή μοτοσικλέτα.

Όλα αυτά και ενώ είναι σε εξέλιξη η πρώτη φάση του σχεδίου της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με στόχο να σταματήσει η δράση κουκουλοφόρων, διακινητών ναρκωτικών και η πώληση λαθραίων τσιγάρων στα Εξάρχεια.

Η πρώτη φάση εκτυλίσσεται ήδη με συνεχείς επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και εκκενώσεις υπό κατάληψη κτιρίων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά