Logo

Νέα τροπή στην επίθεση με πυροβολισμούς κατά τουριστικού λεωφορείου στο Κάραβελ



 
 

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδει ο οδηγός τουριστικού λεωφορείου την επίθεση που δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με καραμπίνα έξω από το ξενοδοχείο Κάραβελ.

Άγνωστος άντρας άνοιξε πυρ με καραμπίνα κατά σταθμευμένου τουριστικού λεωφορείου το οποίο είχε αποβιβάσει Κορεάτες τουρίστες στο ξενοδοχείο λίγα λεπτά νωρίτερα. Τα σκάγια καρφώθηκαν στο τουριστικό λεωφορείο που εκείνη την ώρα ήταν άδειο από κόσμο.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως αιτία των πυροβολισμών ήταν ο διαπληκτισμός του οδηγού του τουριστικού λεωφορείου με οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου, σχετικά με το ποιο όχημα είχε την προτεραιότητα στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του Ι.Χ. φέρεται να κατέβηκε από το αυτοκίνητό και να πυροβόλησε με καραμπίνα στην πλαϊνή πλευρά το πούλμαν.

Ο δράστης εξαφανίστηκε, με την Αστυνομία να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Όμως λίγες ώρες αργότερα η υπόθεση πήρε νέα τροπή με την κατάθεση του οδηγού του τουριστικού λεωφορείου που δέχθηκε την επίθεση.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο οδηγός του πούλμαν, ισχυρίστηκε ότι πίσω από το επεισόδιο κρύβεται πρώην συνάδελφός του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε έμοιαζε στον συνάδελφό του, με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν στο χώρο εργασίας τους.
Ο μάρτυρας αρνήθηκε το ενδεχόμενο οι πυροβολισμοί να ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας για τη θέση στάθμευσης ή για την προτεραιότητα στο δρόμο. Επεσήμανε δε ότι το αυτοκίνητο του δράστη εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά