Logo

Σητεία: Έδεσε τον θείο του μέσα στο αυτοκίνητο και τον λήστεψε



 
 

Ένας 34χρονος Έλληνας στη Σητεία της Κρήτης δεν δίστασε να ληστέψει με χρήση βίας ούτε τον ίδιο του τον θείο. 

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή του δήμου Σητείας, ο 34χρονος που επέβαινε στον ίδιο αυτοκίνητο με τον 67χρονο θείο του, γνωρίζοντας ότι εκείνος είχε πάνω του μεγάλο ποσό, με απειλή και χρήση βίας, τον ακινητοποίησε, τον έδεσε και τον λήστεψε, αρπάζοντας το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ και κοσμήματα.

Ο 34χρονος στη συνέχεια  τράπηκε σε φυγή. Ο θείος του κατάφερε να λυθεί και απευθύνθηκε στην αστυνομία για να καταγγείλει τη ληστεία που διέπραξε ο ανιψιός του.

Ο δράστης εντοπίστηκε, μετά από επισταμένες αναζητήσεις,  το πρωί του Σαββάτου σε περιοχη του δήμου Χερσονήσου όπου και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος .

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείτο την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται, ότι η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείςθα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά