Logo

Ηλεία: "Βοσκούσε" χασισόδεντρα ύψους 4 μέτρων! [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας 34χρονος βοσκός φέρεται ως ο «εγκέφαλος» φυτείας με δεκάδες χασισόδεντρα ύψους μέχρι 4 μέτρων που συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών Πάτρας.

Την χασισοφυτεία εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή της Ηλείας αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ασφαλείας Πατρών που αξιοποίησαν στοιχεία και έφτασαν στην φυτεία με τα θηριώδη χασισόδεντρα όπου συνέλαβαν τον 34χρονο και δύο Αλβανούς συνεργούς του ηλικίας 33 και 37 ετών, οι οποίοι διέμεναν στην στάνη του βοσκού.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών οι συλληφθέντες πότιζαν με λάστιχα ποτίσματος τα χασισόδεντρα με νερό που έπαιρναν από μια δεξαμενή χωρητικότητας 500 λίτρων.

Στον χώρο βρέθηκαν συνολικά 300 δενδρύλλια κάνναβης 3,5 έως 4 μέτρων τα οποία ξεριζώθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν 20 τμήματα δενδρυλλίων τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της αποξήρανσης. Σε έρευνες στα σπίτια των τριών δραστών, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 5.500 ευρώ, δύο ζυγαριές ακριβείας και τον εξοπλισμό ..ποτίσματος.

Το παράνομο χρηματικό όφελος που θα αποκόμιζαν οι δράστες από την συγκομιδή και διακίνηση της κάνναβης, από την φυτεία ξεπερνά τις 750.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας για την άσκηση ποινικών διώξεων στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την χασισοφυτεία στην Ηλεία

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά