Logo

Έφοδος στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού - Βρέθηκαν ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα [φωτο]



 
 

Εκτεταμένη επιχείρηση έστησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές αρχές στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εντοπίστηκαν αυτοσχέδια όπλα και ναρκωτικά.

Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Τρίτης σε κελιά και κοινόχρηστους χώρους κράτησης.

Άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με άνδρες της εξωτερικής φρουράς, ερεύνησαν τους χώρους του ψυχιατρείου παρουσία εισαγγελέα.

Στο κελί 39χρονου Αλβανού κρατούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων, ένα στιλέτο, 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Στο κελί 38χρονου Ελληνα βρέθηκαν 5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα και στο κελί 38χρονου Γεωργιανού ένα γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στόχος της Αστυνομίας ήταν να εξαρθρωθούν μαφιόζικες ομάδες που δρουν στις φυλακές αλλά και στο ψυχιατρείο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων - ΟΣΥΕ Βασίλειος Μπισμπίκης καταγγέλλει ότι «το ψυχιατρείο κρατούμενων Κορυδαλλού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στελέχωσης προσωπικού όλων των κλάδων και ειδικοτήτων".

Μάλιστα υποστηρίζει πως πριν δύο χρόνια, το ψυχιατρείο λειτουργούσε υποδειγματικά, μέχρι την απομάκρυνση του τότε αρχιφύλακα. Μετά άρχισαν τα προβλήματα. "Είναι τουλάχιστον ντροπή για πολλούς η σημερινή κατάντια" τονίζει ο κ. Μπισμπίκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά