Logo

Ανατροπή με το απανθρακωμένο πτώμα στο Βόλο



 
 

Νέα στοιχεία έρχονται στην υπόθεση θανάτου 61χρονου που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στο Βόλο.

Το καμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε ελαιοπερίβολο μετά τα Άνω Λεχώνια προς Πλατανίδια, από εργαζόμενους σε γειτονικά κτήματα.

Πρώτα έσπευσε η Πυροσβεστική για την κατάσβεση του οχήματος. Εκεί οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα, για να ακολουθήσουν οι έρευνες από την Αστυνομία.

Στην αρχή οι έρευνες των αρχών είχαν στραφεί στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν, καθώς στο πίσω κάθισμα του καμένου αυτοκινήτου, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, με στραμμένη την κάννη προς το μέρος του νεκρού. Το στοιχείο αυτό ενισχύει το ενδεχόμενο ο άνδρας να αυτοπυροβολήθηκε και να απανθρακώθηκε από την φωτιά που έβαλε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο άτυχος άνδρας φέρεται να έριξε ο ίδιος βενζίνη ή πετρέλαιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και η φωτιά να ξεκίνησε από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου βρισκόταν και το όπλο. Πιθανολογείται ότι έβαλε φωτιά στο αμάξι, αυτοπυροβολήθηκε και στη συνέχεια κάηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σενάριο που να μαρτυρεί τυχόν αυτοχειρία. Όμως φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι είχε αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του, χαρίζοντάς του μάλιστα ένα εργαλείο για να τον θυμάται.

Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, συζούσε επί χρόνια με μια γυναίκα που είχε σπίτι στην περιοχή. Το σημείο όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα βρίσκεται κοντά στην κατοικία, όπου διέμενε με τη γυναίκα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά