Logo

Τον μαχαίρωσε στο λαιμό η κουμπάρα του [βίντεο+φωτο]



 
 

Σαν σκηνή από κινηματογραφική ταινία θρίλερ, εκτυλίχθηκε σε κατάστημα στην Καλαμάτα όπου μια 49χρονη γυναίκα κάρφωσε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό του 45χρονου κουμπάρου της.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο άνδρας επισκέφτηκε τον κουμπάρο και σύζυγο της 49χρονης στο συνεργείο που διατηρεί στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δύο άνδρες κάθισαν έξω από το μαγαζί να πιούν καφέ, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του η οποία άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί.

Στη συνέχεια του επιτίθεται με το μαχαίρι.

Ο άνδρας όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα ήθελε να τον μαχαιρώσει, ήταν αργά. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το μόνο που κατάλαβε ήταν φρικτός πόνος στο λαιμό του όπου είχε καρφωθεί το κουζινομάχαιρο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση.

Η 49χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Είχα πόνο και σοκ, αλλά με την αδρεναλίνη στεκόμουν στα πόδια μου παρόλο που είχα καρφωμένο το μαχαίρι στον λαιμό. Για καλή μου τύχη δεν είχε τραυματιστεί ούτε η σπονδυλική μου στήλη, ούτε ο πνεύμονας, ούτε η αρτηρία, ούτε η καρωτίδα» δήλωσε στο δελτίο Ειδήσεων του Αντ1.
«Σοκαρίστηκα αλλά παράλληλα παρέμεινα ψύχραιμος γιατί τουλάχιστον γνώριζα ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί αν το βγάλω ή θα ξεματώσω ή θα προκαλέσω περαιτέρω τραύμα. Το σοκ το έπαθα και όταν είδα τις ακτινογραφίες και είδα το βάθος που είχε εισχωρήσει το μαχαίρι. Γνώριζα ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να πεθάνω» ανέφερε.

Ο 45χρονος που έχει βαφτίσει το παιδί του ζευγαριού, δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τον μαχαίρωσε η κουμπάρα του.

Ακούστε τις δηλώσεις του 45χρονου στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18/09/19 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά