Logo

"Σαφάρι" ελέγχων έξω από σχολεία - Συνολικά 29 προσαγωγές υπόπτων [φωτο]



 
 

Εκτεταμένους ελέγχους έξω από σχολικά συγκροτήματα της Αττικής έχουν ξεκινήσει αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να καταπολέμησης της διακίνησης ναρκωτικών σε εφήβους.

Χθες, Τετάρτη, προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε αλλεπάλληλους ελέγχους σε γυμνάσια και λύκεια στις περιοχές της Καισαριανής και του Παγκρατίου. Συνολικά ελέγχθηκαν 38 άτομα, εκ των οποίων 26 Έλληνες και 12 αλλοδαποί. Για περαιτέρω διακρίβωση των στοιχείων τους προσήχθησαν πέντε ημεδαποί στην Ασφάλεια Αττικής.

Ανάλογοι έλεγχοι είχαν γίνει προχθές, Τρίτη, σε σχολικά συγκροτήματα  στις περιοχές των Αμπελοκήπων και του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στα κατά τόπο αρμόδια Αστυνομικά Τμήματα συνολικά 24 ύποπτα άτομα, εκ των οποίων 19 Έλληνες και 5 αλλοδαποί.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και αποτροπή διακίνησης ναρκωτικών κοντά σε σχολικά συγκροτήματα.

Δείτε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία από τους εκτεταμένους ελέγχους έξω από σχολικά συγκροτήματα της Αττικής

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά