Logo

Την παρενοχλούσε σεξουαλικά υποστηρίζει η 49χρονη που μαχαίρωσε τον κουμπάρο της



 
 

Το δρόμο για τις γυναικείες φυλακές πήρε η 49χρονη η οποία μαχαίρωσε στο λαιμό με ένα κουζινομάχαιρο τον 45χρονο κουμπάρο της και νονό του παιδιού της στην Καλαμάτα, υποστηρίζοντας ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Η παραλίγο δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όλα έγιναν ξαφνικά το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ ο παθών έπινε καφέ στο μαγαζί του άντρα της 49χρονης. Τότε εμφανίστηκε η 49χρονη κουμπάρα του η οποία άρχισε να τον βρίζει, ενώ στη συνέχεια του κάρφωσε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό πριν προλάβει να αντιδράσει ο 45χρονος. Μαχαιρώνοντας τον, ανέφερε στο σύζυγο της: “Έφερες τον διάβολο στο σπίτι μας”.

Ο άντρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο απ' όπου πήρε εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Στάθηκε τυχερός καθώς το μαχαίρι δεν βρήκε κάποια αρτηρία ή όργανο του σώματος του.

Σε δηλώσεις του ο 45χρονος που έχει βαφτίσει το ένα από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους τον μαχαίρωσε η κουμπάρα του στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Η 49χρονη καταγγέλλει τον κουμπάρο για σεξουαλική παρενόχληση

Όμως στην απολογία της στην Ανακρίτρια η 49χρονη έδωσε τη δική της εξήγηση. Υποστήριξε ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον κουμπάρο και νονό του ενός παιδιού της.

Αυτό ανέφερε η γυναίκα και στον σύζυγο της κατόπιν εορτής.

Όπωες λέει ο σύζυγος της 49χρονης, η γυναίκα του ήταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σεξουαλικά και εκείνη δεν άντεχε άλλο.

“Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια”, ανέφερε.

Όμως ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα. Του τα αποκάλυψε η σύζυγός του, όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο. Όπως του είπε, ο 45χρονος την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και ότι “εάν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος”.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης το θύμα υποστηρίζει ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο. Όπως ισχυρίζεται, το 2016, η γυναίκα του είχε στείλει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Όπως λέει, τότε είχε σταματήσει μετά από επέμβαση κοινών φίλων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20/9/19 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά