Logo

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 0-1 [βίντεο]



 
 

asteras 14-1-2013Πέρασε τον Ατρόμητο και τώρα, ο Αστέρας Τρίπολης βάζει πλώρη για την...

δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες έφυγαν με γκολ του Περόνε από την Κέρκυρα με σκορ 1-0.

Με γκολ του Εμάνουελ Περόνε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε τη δεύτερη νίκη του μακριά από την Αρκαδία (είχε κερδίσει στην πρεμιέρα την ΑΕΚ) και πλέον, είναι μόνος του στην τρίτη θέση και βάζει πλώρη για την δεύτερη, αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Το ματς

Δυνατός αέρας, πολλές λάθος μεταβιβάσεις και ένα γκολ από τον Εμάνουελ Περόνε συνέθεταν στο σκηνικό του πρώτου μέρους στην Κέρκυρα. Οι παίκτες του Τσιώλη, μπήκαν δυνατά (εντελώς διαφορετικοί απ’ ότι σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια) και άνοιξαν το σκορ με χτύπημα φάουλ του αργεντινού επιθετικού. Στη συνέχεια έδωσαν χώρο στην Κέρκυρα, οπισθοχώρησαν αρκετά βήματα και έδωσαν την ευκαιρία στους Φαίακες να πιέσουν.

Η ομάδα του Μάντζιου, στεκόταν καλά μέχρι το γκολ, πέρασε κάποια λεπτά όπου έψαχνε τα πατήματά της, όμως στην συνέχεια κατάφερε να ορθοποδήσει και να βγει μπροστά. Εκμεταλλεύτηκε πολύ το ότι ο Αστέρας κλείστηκε αρκετά και έφτασε με αξιώσεις σε κάποιες περιπτώσεις, προς την εστία του Φούλοπ. Το γκολ δεν ήρθε και οι δύο ομάδες έφυγαν για τα αποδυτήρια με τους Αρκάδες στη θέση του οδηγού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κέρκυρα να έχει και πάλι τον έλεγχο. Να προσπαθεί να βάλει την μπάλα κάτω, να εκμεταλλευτεί τον δυνατό άνεμο που ήταν υπέρ της, όμως της έλειπε το γκολ. Οι αλλαγές από τον Μάντζιο, προσπάθησαν να βελτιώσουν την εικόνα και να δώσουν ακόμα πιο επιθετικό τόνο. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες διατηρούσαν το προβάδισμα, «περίμεναν» στο μισό την ομάδα της Κέρκυρας και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς.

Μέχρι να έρθει το τελευταίο σφύριγμα της λήξης δεν έφερε κάτι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά, οι Αρκάδες, διπλασίασαν τις νίκες τους στην Σούπερ Λίγκα, μετά από εκείνη της πρεμιέρας, προσπέρασαν τον Ατρόμητο και έβαλαν πλώρη για τον επόμενο στόχο, ο οποίος είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αφού υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, στην Τρίπολη. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης (46’ Πετρούσης), Τσουμάνης, Ηλιάδης (81’ Βασιλόγιαννης), Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Τσοκάνης (57’ Διαμαντόπουλος).

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Σταμόγιαννος, Μπάρκογλου, Ζουμπουλάκης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο (78’ Φορμίκα), Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος (91’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (87’ Φραγκουλάκης), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Καστέλς, Έγκον, Γιαλούσης.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)
Γήπεδο: Δημοτικό Κέρκυρας

Στατιστικά Αγώνα

0 Goal 1
0 Ασίστ 0
11 Τελικές Προσπάθειες 8
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
6 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
2 Κεφαλίες 1
4 Αποκρούσεις 4
22 Επεμβάσεις 18
37 Κλεψίματα 18
20 Φάουλ 23
1 Οφσάιντ 2
1 Κόρνερ 9
39 Λάθη 51
3/24 Γεμίσματα 4/30

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2013 από directNEWS.gr πηγή: sport-fm


Τελευταίες Ειδήσεις