Logo

Μάκης Ψωμιάδης: «Ο Οικονομόπουλος μου ζήτησε 2 εκατ. ευρώ»



 
 

Pswmiadhs 12-3-2014Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης συνεχίζοντας την Τετάρτη την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων...

της Αθήνας, υποστήριξε ότι ο δικηγόρος της Ένωσης, Χάρης Οικονομόπουλος, του ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποσυρθεί από την πολιτική αγωγή στη δίκη για την υπεξαίρεση από τα ταμεια της ΠΑΕ. 

Στα λεγόμενα του κατηγορούμενου, που επιβεβαίωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής του, αντέδρασε ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για ψέματα.

Ο συνήγορος υπερασπισης του Μάκη Ψωμιάδη, Γ. Ηρειώτης ισχυρίστηκε ότι ό Χάρης Οικονομόπουλος τον προσέγγισε τρεις φορές, λέγοντας: «Μετέφερα το αίτημα του στον πελάτη μου κ. Ψωμιάδη και η απάντηση του ήταν αρνητική».

Τότε ο ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ είπε: «Και να τα είχα αυτά τα λεφτά δεν θα του έδινα που να με κρεμούσαν ανάποδα» και πρόσθεσε ότι ο Χ. Οικονομόπουλος ήταν δικηγόρος του Ντέμη Νικολαϊδη και της ΑΕΚ αλλά πλέον δεν μπορεί να εξασφαλίσει την παραμικρή βεβαίωση ότι εκπροσωπεί στο δικαστήριο την Ένωση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις