Logo

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 [βίντεο]



 
 

panthrakikos 30-8-2014Δεν είναι Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και η δική μας, η Σούπερ χαρίζει ωραίες στιγμές! Σε ένα «γεμάτο» παιχνίδι, με φάσεις εκατέρωθεν και…

αγγλικό ρυθμό, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 1-1 και αποζημίωσαν όσους το παρακολούθησαν.

Οι προσπάθειες των δύο ομάδων (μεταξύ άλλων από ένα δοκάρι) για νίκη δεν ήταν αρκετές, με αποτέλεσμα να δούμε την πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα!

Οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ακόστα (32’), με τους «πράσινους» της Κομοτηνής να ισοφαρίζουν με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζάνη (57’), δίχως να καταφέρουν την ολική ανατροπή, μετά την πίεσή τους στα τελευταία λεπτά!

Το ματς

Οι δύο ομάδες έδειξαν με το… καλημέρα τις διαθέσεις του. Πως δεν πρόκειται να κλειστούν πίσω, πως δεν πρόκειται να παίξουν μαζική άμυνα, αλλά θα έβγαιναν μπροστά για να επιτεθούν. Αλλά δεν είχαν τύχη στα πρώτα λεπτά. Διότι σε πρώτη φάση ο Τσουκαλάς σημάδεψε το δοκάρι του Πανθρακικού (σε δυνατό σουτ στο 2’), ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Πέρες να… απαντήσει με τον ίδιο τρόπο (σε σέντρα-σουτ του).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Μάντζιου ισορρόπησαν τον αγώνα. Πήραν τα ηνία, ανέλαβαν την κατοχή, είχαν υπεροχή και έδειχναν πιο… ζεστοί για το γκολ. Κι εκεί που έδειχναν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, πλήρωσαν μια αδράνεια στην άμυνα. Λίγο αφότου συμπληρώθηκε μισή ώρα στο παιχνίδι, οι παίκτες του ΠΑΣ συνδυάστηκαν πολύ καλά, οι αμυντικοί του Πανθρακικού… κοιμήθηκαν και ο Ακόστα δεν έχασε την ευκαιρία από κοντά να «εκτελέσει» τον Φερνάντες για το 0-1, σκορ που έμελλε να μείνει ως το τέλος του πρώτου μέρους (χάρη σε μια εντυπωσιακή επέμβαση του Βελλίδη σε κεφαλιά του Σερφά).

Οι παίκτες του Μάντσιου μπήκαν πιο ορεξάτοι στην επανάληψη. Έτοιμοι να κυνηγήσουν την ισοφάριση, αρχικά και στη συνέχεια την ολική ανατροπή. Και τον πρώτο τους στόχο τον πέτυχαν, με τον Τζάνη (που είχε περάσει σαν αλλαγή) να εκτελεί εξαιρετικά το φάουλ, να αφήνει… άγαλμα τον Βελλίδη και να κάνει το 1-1 μέσα σε αποθέωση! Οι δύο ομάδες δεν έμειναν σε αυτό το σκορ. Ήθελαν τη νίκη, πίεζαν για κάποιο «χρυσό» τέρμα και πήγαιναν… ντου για να τα καταφέρουν. Κι αν ο Ίλιτς ήταν πιο εύστοχος –σε κοντινή κεφαλιά που έφυγε άουτ- ενδεχομένως να ‘χαμε διαφορροποιήσεις.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Πανθρακικός «ανέβηκε» ξανά. Με τη δύναμη της έδρας θέλησε να «χτυπήσει» για δεύτερη φορά τον ΠΑΣ και να πάρει το τρίποντο. Έκανε ευκαιρίες, είχε κλείσει τους αντιπάλους στα καρέ τους, αλλά με κύρια αιχμή του δόρατος τον Ίγκορ δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στο… πλεκτό! Και το ματς ολοκληρώθηκε με ακόμα μια μεγάλη φάση για την ομάδα της Κομοτηνής, αλλά ο Αράμπα για… εκατοστά έχασε την μπάλα για να κάνει φαρμακερή-προβολή, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Χρήστου (46' Τζάνης), Εμπό, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (73' Κάσες), Πέρεθ (80' Αράμπα), Ιγκόρ

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ακόστα (87' Κρητικός), Γιάκος, Ίλιτς (90' Μανιάς)

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport-fm


Τελευταίες Ειδήσεις