Logo

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-4 [βίντεο]



 
 

paok 31-8-2014Παίρνει τα πάνω του ο ΠΑΟΚ! Ανακουφισμένος από το άγχος της Ευρώπης, ο «δικέφαλος του Βορρά» έβγαλε… γούστα στα Χανιά κι...

έφτασε σ’ ένα εντυπωσιακό 4-0 επί του Πλατανιά.

Με ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (39’ Αθανασιάδη, 52’ Σαλπιγγίδης, 82’ Μακ, 89’ Σκόνδρας) η ομάδα του Αναστασιάδη πήρε με στιλ την πρώτη της νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Αδύναμοι οι γηπεδούχοι, δεν απείλησαν σχεδόν ποτέ και έχασαν -εκτός των άλλων- και τον Τετέ, που αποβλήθηκε στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς

Υπάρχουν -ή μοιάζουν να υπάρχουν- δυο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ… π.Ζ. και ο ΠΑΟΚ μ.Ζ. Διότι ο «δικέφαλος» της προ Ζίμπρου (και προ εξασφάλισης της παρουσίας στο Europa League) εποχής θα μπερδευόταν απ’ τον καλοστημένο Πλατανιά. Θα αγχωνόταν όσο περνούσε η ώρα και δεν θα ‘βρισκε διάδρομο στην εστία. Και πιθανότατα θα τα ‘βαζε με την τύχη του που το δοκάρι (σε σουτ του Κάτσε) και η αστοχία (σε απίστευτη ευκαιρία του Σαλπιγγίδη) θα του στερούσαν το προβάδισμα.

Η ομάδα του Αναστασιάδη όμως φάνηκε να έχει κερδίσει την ηρεμία της. Να έχει υπομονή στο παιχνίδι της. Και πίστη πως -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Αφού δεν μπορούσε λοιπόν να διασπάσει το τείχος που είχε στήσει ο Χριστόπουλος, αποφάσισε να το… διεμβολίσει. Με ένα κόρνερ όλο «γλύκα» του (εξαιρετικού και πάλι) Ρατς. Και μια σεντερφορίσια κεφαλιά του Αθανασιάδη, που τόσο του έλειψε στην πρεμιέρα.

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα. Μετέφερε το άγχος στον αντίπαλο. Και είχε πια την πολυτέλεια να περιμένει τη μια φάση που θα του επιτρέψει να «κλειδώσει» τη νίκη. Ε, δε χρειάστηκε να περιμένει και πολύ. Γιατί ο όμορφος συνδυασμός των Τζανδάρη και Σκόνδρα έφερε την μπάλα στο πιάτο του Σαλπιγγίδη. Τόσο ιδανικά, ώστε χρειάστηκε απλά να την… αγριοκοιτάξει για να σχολάσει πρόωρα το γάμο.

Απ’ την άποψη της νίκης. Διότι ο «δικέφαλος» ήταν αποφασισμένος σήμερα να μην αρκεστεί στους τρεις βαθμούς. Όταν λοιπόν πήρε (και) αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Τετέ, βγήκε ακόμα πιο άνετα στην επίθεση. Εκμεταλλεύτηκε άψογα ότι ο Πλατανιάς είχε παραδώσει πνεύμα. Και με τον Μακ να βάζει ένα γκολ και να φτιάχνει άλλο ένα (για τον Σκόνδρα), έφτασε με επιβλητικό τρόπο στην πρώτη του νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78’ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62’ Τετέ), Ναζλίδης (58’ Τόρες)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κοκκαλάς, Τετέ, Τζίλβαν, Μπεριάν, Ιτούα

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο (27’ λ.τ. Τζανδάρης), Κάτσε, Τζιόλης (77’ Κατσικάς), Σαλπιγγίδης, Μακ, Αθανασιάδης

Στον πάγκο έμειναν οι: Γιακουμής, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Πόζογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-8-2014 από directNEWS.gr πηγή: sport-fm


Τελευταίες Ειδήσεις