Logo

Επίθεση με μολότοφ και πέτρες εναντίον φιλάθλων της Παναχαϊκής



 
 

panaigialeios panaxaikh 23-12-2014Φίλαθλοι της Παναχαϊκής λίγο πριν τις 24:00 της Δευτέρας δεχθηκαν επίθεση με μολότοφ και πέτρες κατά την αποχώρησή τους...

μετά τη λήξη του ματς με τον Παναιγιάλειο από το γήπεδο του Αιγίου.   

Τους φιλάθλους της Παναχαϊκής - τους οποίους συνόδευαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ- περίμεναν  σε δρόμους και χωράφια γύρω από το γήπεδο του Παναιγιαλείου οπαδοί των γηπεδούχων και τους επιτέθηκαν

Όπως αναφέρει το Patrastimes, η αναχώρηση των φιλάθλων της Παναχαϊκής επετράπη αφού είχε περάσει μισή και πλέον ώρα από την λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει τα επεισόδια. 

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο του Παναιγιαλείου θύμιζαν πεδίο μάχης, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων έριχναν πέτρες, πλίθες μολότοφ, ενώ παράλληλα αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια και έξω από τα σπίτια τους. 

Διμοιρίες των ΜΑΤ έκλεισαν τμήματα των οδών που βρίσκονται γύρω από το γήπεδο προκειμένου να επιτευχθεί η αποχώρηση των φιλάθλων της Παναχαϊκής.

Λίγα λεπτά πριν τις 0:30 της Τρίτης, η κατάσταση άρχισε να εκτονώνεται και οι Πατρινοί φίλαθλοι κατάφεραν να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητά τους και να αποχωρήσουν από το σημείο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις