Logo

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Football League η Κέρκυρα, Γ' Εθνική ο Άρης



 
 

epo 3-9-2015Δεν δικαιώθηκε ούτε η Κέρκυρα, ούτε ο Άρης. Οι Φαίακες είχαν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας να μην ισχύσει η απόφαση για την αποβολή τους από τη Super League. Δεν έγινε δεκτή και ως εκ τούτου οι Φαίακες τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνιστούν στη Football League...

Ο Άρης είχε προσφύγει και αυτός στο Διαιτητικό, στην προσπάθειά του να ανατρέψει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία δεν του επέτρεπε, όπως και των λοιπών δευτεραθλητών, να παίξουν στη Football League. Απορρίφθηκε η προσφυγή των Θεσσαλονικέων και ως εκ τούτου το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί για τη σεζόν 2015-2016 με 18 ομάδες!

Η αυριανή (4/9) κλήρωση της α' φάσης του Κυπέλλου θα γίνει λοιπόν με 18 ομάδες, από τις οποίες οι 14 θα περάσουν στην επόμενη φάση δίχως να δώσουν αγώνα. Οι τέσσερις θα κληρωθούν μεταξύ τους, από τις οποίες δύο θα προκριθούν για να συμπληρωθεί η 16άδα (θα γίνουν δύο ματς, εντός και εκτός έδρας).

Θα ακολουθήσει στις 12.30 η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, δίχως Άρη-ΑΕ Καραϊσκάκη, Παναργειακό και Κηφισιά που μένουν στη Γ' Εθνική.

Η ΕΠΟ έδωσε στο δημοσιότητα αποσπάσματα από τις σημερινές (3/9) αποφάσεις:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 100/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη). "Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ερήμην της τρίτης των καθ’ ων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΑΝΔΙΑΣ (Ε.Π.Ο) και αντιμωλία των λοιπών διαδίκων. Απορρίπτει αυτές κατά πλειοψηφία. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ.

Καταδικάζει την προσφεύγουσα-αιτούσα να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της πρώτης των καθ’ ων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ  101/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ΠΑΕ Άρης): "Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή-αίτηση αναψηλάφησης και πρόσθετες παρεμβάσεις αντιμωλία των διαδίκων. Απορρίπτει αυτές. Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο. Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των οκτακοσίων (800) ευρώ. Καταδικάζει την προσφεύγων-αιτούν Σωματείο να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από πεντακόσια (500) ευρώ υπέρ της καθ’ ης και το υπόλοιπο ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου. Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε  σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015,, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-9-2015 από directNEWS.gr πηγή: sport24.gr


Τελευταίες Ειδήσεις