Logo

WRC: Σύγκρουση Λέμπ με Iσπανό θεατή



 
 

loeb_13-11-2011Δείτε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπαστιάν Λεμπ να συγκρούεται με αυτοκίνητο Ισπανού θεατή στη Μεγάλη Βρετανία.

(Δείτε το βίντεο)

Το πιο περίεργο τριήμερο φέτος για τον Σεμπαστιάν Λεμπ ολοκληρώθηκε.

Ο Γάλλος που στέφθηκε για όγδοη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής την Παρασκευή (11/11) μετά την εγκατάλειψη του μεγάλου αντιπάλου του (και πιθανού τιμέιτ του το 2012), Μίκο Χίρβονεν, είδε τη διεκδίκηση του για μια νίκη στη Μεγάλη Βρετανία να ολοκληρώνεται με έναν περίεργο τρόπο.

Το DS3 WRC συγκρούστηκε με ένα επιβατικό αυτοκίνητο. Ο οδηγός που θα μπορεί να λέει ότι το αυτοκίνητο του καταστράφηκε από τον οκτώ φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ήταν Ισπανός και δεν... ήξερε να οδηγεί καλά με τον... ανάποδο τρόπο των Βρετανών.

Ο 38χρονος από την Αλσατία τόνισε "το αυτοκίνητο ήρθε ξαφνικά μπροστά μου. Πήγα στο πλάι, αλλά αυτός πήγε σε λάθος πλευρά. Δεν έδειξε καλά αντανακλαστικά. Είναι Ισπανός οπότε οδηγεί από την άλλη πλευρά. Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τη σύγκρουση, δεν ήταν σφοδρή, αλλά το αυτοκίνητο έσπασε. Όταν δεν έχεις νερό στη μηχανή, δεν πηγαίνεις πουθενά".

Ο Λεμπ τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά ήταν ευχάριστο που συνέβη τώρα που το πρωτάθλημα έχει κριθεί.

Αναγκάστηκε να ηρεμήσει και τον Ισπανό οδηγό. "Ο τύπος έκλαιγε. Δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένος", είπε ο Λεμπ. Ίσως ο Ισπανός φοβήθηκε ότι η Citroen θα του ζητούσε λεφτά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-11-2011 από directNEWS.gr πηγή: sport24

σχετικά θέματα:

WRC: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λεμπ (vids)

WRC: Έβδομη συνεχόμενη νίκη στην Καταλονία για Sebastian Loeb (vids)

WRC: Κρατάει τη διαφορά ο Sebastian Loeb (vids)

WRC: Πρώτος ο Λεμπ με σύμμαχο τη σκόνη (vids)

WRC: Αυστραλία - 'Εκοψε ο Λάτβαλα, νίκησε ο Χίρβονεν (vids)

WRC: Ράλλυ Αυστραλίας - 2η μέρα (pics+vids)

WRC: Ολοταχώς για τον φετεινό τίτλο ο Sebastian Loeb (vids)

WRC: Ράλλυ Φιλανδίας (vids)

WRC: Νυχτερινή ειδική και το 2012 στο Ακρόπολις

WRC: O Σεμπαστιάν Οζιέ νικητής του Ράλλυ Ακρόπολις (vids)

WRC: Πώς το "έσωσε" ο Χιρβόνεν (vid)

WRC: Ράλλυ Ακρόπολις - 2η μέρα (vids)


Τελευταίες Ειδήσεις