Logo

Καταδίκη καθηγητή που απείλησε μαθητή ότι θα τον σφάξει



 
 

«Αν έρθεις αύριο θα σε σφάξω». Αυτή τη λεκτική απειλή εκτόξευσε σε μαθητή 67χρονος καθηγητής, ο οποίος συνελήφθη, παραπέμφθηκε σε δίκη και καταδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο. 

Ο καθηγητής,  που δίδασκε στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, σύμφωνα με όσα είπε μαθητής του στη μητέρα του το πρωί της περασμένης Τρίτης τον απείλησε  λεκτικά με την προαναφερόμενη φράση. 

Η μητέρα πήγε μαζί με το γιο της στον καθηγητή προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις. Ο εκπαιδευτικός φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα επαναλαμβάνοντας την ίδια απειλή. 

Κατόπιν αυτού η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί έκαναν σωματικό έλεγχο στον καθηγητή και βρήκαν επάνω του έναν σουγιά και έτσι προχώρησαν στη σύλληψή του. 

Το αυτόφωρο, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί του επέβαλε φυλάκιση 13 μηνών με αναστολή. 

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, υποστηρίζοντας πως έχουν σημειωθεί ξανά αντίστοιχα με τον ίδιο καθηγητή. Επίσης ανέφερε πως  σε βάρος του συγκεκριμένου καθηγητή έχουν γίνει 3 ΕΔΕ και σημείωσε πως είχαν γίνει από καιρό προσπάθειες για την απομάκρυνση του καθηγητή από το σχολείο.

Σημειώνεται, ότι ο 67χρονος καθηγητής παύθηκε από τα καθήκοντά του. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-10-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά