Logo

Κρήτη: Αναζητείται «τρίτο πρόσωπο» για το έγκλημα στη Νέα Αλικαρνασσό - Την Πέμπτη στον ανακριτή η 31χρονη



 
 

Οι διωκτικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της εμπλοκής και ενός τρίτου προσώπου στο έγκλημα που διαπράχθηκε έξω από το Κέντρο Αστέγων στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης όπου βρέθηκε μαχαιρωμένος ένας 59χρονος.

Το τρίτο πρόσωπο φέρεται να ήταν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό όταν η 31χρονη επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον πρώην σύζυγό της.

Την ίδια στιγμή η 31χρονη πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. Από τον ανακριτή που ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση,  της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας 

Η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το θύμα την κακοποιούσε συχνά, παρότι είχαν χωρίσει.

Το άγριο έγκλημα συνέβη το βράδυ της Κυριακής, έξω από το κέντρο αστέγων, στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Θύμα και δράστης, τοξικομανείς, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί και για άγνωστο λόγο είχαν έναν άγριο καβγά.

Η δράστης μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 59χρονο, ο οποίος κατέληξε στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά