Logo

Στο εδώλιο 60χρονος για τη δολοφονία της φίλης του στο Ρέθυμνο



 
 

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων δικάζεται σήμερα ένας 60χρονος για τη δολοφονία της 38χρονης Αντονίνα (Τόνια) Ζόεβα από την Βουλγαρία, το πτώμα της οποίας δεν έχει βρεθεί εδώ και 17 μήνες.

Στο εδώλιο για την ανθρωποκτονία της γυναίκας θα καθίσει ο άνδρας με τον οποίο η 38χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος και ισχυρίζεται ότι τη νύχτα της εξαφάνισης, τον Μάιο του 2018, είχαν συναντηθεί, πήγαν στο σπίτι του, συνευρέθηκαν και στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του στην πόλη του Ρεθύμνου, όπως του είχε ζητήσει η ίδια.

Όμως το παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο δικάζεται, με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία, δείχνουν ότι ο 60χρονος έχει πέσει σε αντιφάσεις. Στις καταθέσεις του στους αστυνομικούς δεν δίνει πειστικές εξηγήσεις πώς βρέθηκαν κηλίδες αίματος της άτυχης 38χρονης στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του.

Τον πρόδωσαν οι κηλίδες αίματος

Σύμφωνα με τη δικογραφία, κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στο νιπτήρα του μπάνιου, στο κάτω μέρος του πλυντηρίου ρούχων, σε λευκό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρα, στο μαξιλάρι, στο σεντόνι, και στη σφουγγαρίστρα.

Επίσης, διάσπαρτες κηλίδες αίματος του θύματος βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, εξωτερικά στην μπροστινή δεξιά ζάντα και εσωτερικά σε πολλά διαφορετικά σημεία.

«Δεν έχω καμία σχέση με την εξαφάνιση της αγνοούμενης» επιμένει ο 60χρονος, δίχως όμως να απαντά στα ευρήματα που δείχνουν πως είναι ο δολοφόνος της γυναίκας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά